Yrittäjyysbuusti yrittäjäksi aikoville

Ilmoittautumisaika Yrittäjyysbuustiin on tällä erää päättynyt.

Kiitos kaikille Yrittäjyysbuustiin osallistuneille ja palveluntuottajille.  Yrittäjyysbuusti on saanut palveluun osallistuneilta hyvää palautetta ja palveluun on oltu tyytyväisiä.

Vaikka Yrittäjyysbuusti on päättynyt, yrittäjyydestä kiinnostuneiden pirkanmaalaisten kannattaa olla yhteydessä suoraan TE-toimistoon tai Uusyrityskeskus Ensimetriin.

Lisätietoa yrittäjyydestä voit lukea suomi.fi-palvelusta ja TE-palveluiden sivuilta.

Mikä on Yrittäjyysbuusti?

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä. Pääasia, että yrittäjyys kiehtoo ja kiinnostaa sinua tavalla tai toisella!

Yrittäjyysbuustin tarkoituksena on antaa juuri sinulle sopivaa apua yrityksen perustamiseen, pyörittämiseen – tai vaikka vain kartoittamaan, olisiko sinusta yrittäjän saappaisiin. Toimintamme perustuu buustaajien eli palvelutuottajien verkostoon, joista saat valita juuri sinulle sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti.

Buustaajien asiakkaat antavat palautetta saamastaan palvelusta. Palautteen näet tähtiluokituksena buustajien koontisivulla. Tähdet kertovat keskiarvon, kun vähintään viisi asiakasta on antanut palautteen.

Tavoitteemme on, että pääset neuvoillamme eteenpäin ja saat yritysideasi lentämään. Yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja.

Ilmoittautuminen palveluun on päättynyt 31.5.2018.

Kenttiä ei löytynyt.