Yrittäjyysbuusti yrittäjäksi aikoville

Yrittäjyysbuusti 2.0 alkaa pian

Suuren suosion saavuttaneen Yrittäjyysbuusti -palvelun toinen osa saapuu käytettäväksesi pian. Maksuton palvelu on tällä kertaa suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneiden lisäksi myös uusille yrittäjille.

Tällä välin lisätietoa yrittäjyydestä voit lukea suomi.fi -palvelusta ja TE-palveluiden sivuilta. Yrittäjyysbuusti 2.0 avataan käyttöösi pian. Seuraa palvelun tiedotusta ja hakeudu mukaan ensimmäisten joukossa!

Mikä ihmeen Yrittäjyysbuusti?

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineille henkilöille.

Yrittäjyysbuustin tarkoituksena on antaa juuri sinulle sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen – tai vaikka auttaa vain kartoittamaan, olisiko sinusta yrittäjän saappaisiin. Toimintamme perustuu buustaajien eli palvelutuottajien verkostoon, joista saat valita juuri sinulle sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti.

Tavoitteemme on, että pääset neuvoillamme eteenpäin ja saat yritysideasi lentämään. Yritystoiminnan kehittämisen ja yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja.