Tietoa Kasvubuustista

Pirkanmaan Kasvubuustissa pilotoidaan uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Hanketta rahoittaa yhdessä työ- ja elinkeinoministeriö, Pirkanmaan ELY-keskus ja Pirkanmaan TE-toimisto.

Kasvubuusti sisältää uudenlaisia yrityspalvelumuotoja: palvelujen kohdennusta ja uudelleenmuotoilua, digitalisaation edistämistä, projektimaisia toimintatapoja ketterien kumppaneiden kanssa.

Palvelut on tarkoitettu yksityisille henkilöille ja pk-yrityksille. Yrittäjyysbuustissa tuetaan yrittäjiksi aikovia ja uusia yrittäjiä. Kasvubuusti taas auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään. Kaikki ohjelmaan valitut saavat juuri omiin tarpeisiinsa sopivia palveluja ja räätälöityä tukea.

Jos olet yritt√§jyytt√§ aloittava tai uusi yritt√§j√§ tutustu Yritt√§jyysbuustiin ‚Äļ

Kun haluat yrityksellesi kasvua, hypp√§√§ Kasvubuustin kyytiin ‚Äļ

Yrittäjyysbuusti yrittäjäksi aikoville ja uusille yrittäjille

Suuren suosion saavuttaneen Yrittäjyysbuusti -palvelun toinen osa on nyt käytössäsi. Maksuton palvelu on tällä kertaa suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneiden lisäksi myös uusille yrittäjille.

Mikä ihmeen Yrittäjyysbuusti?

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineille henkilöille.

Yritt√§jyysbuustin tarkoituksena on antaa juuri sinulle sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja py√∂ritt√§miseen ‚Äď tai vaikka auttaa vain kartoittamaan, olisiko sinusta yritt√§j√§n saappaisiin. Toimintamme perustuu buustaajien eli palvelutuottajien verkostoon, joista saat valita juuri sinulle sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti.

Tavoitteemme on, että pääset neuvoillamme eteenpäin ja saat yritysideasi lentämään. Yritystoiminnan kehittämisen ja yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja.

Kuinka mukaan?

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva. Yrittäjyysbuustiin hakeudutaan palvelualusta.fi -sivuston kautta.

Palvelun voi aloittaa, kun olet ilmoittautunut TE-palveluiden asiakkaaksi ja sopinut asiasta TE-toimiston kanssa. Varsinaisen aloituspäivän sovit henkilökohtaisesti palveluntarjoajan kanssa. Jos olet jo TE-palveluiden asiakas, voit ilmoittautua palveluun suoraan palvelualusta.fi -sivuston kautta.

Siirry palvelualusta.fi -sivustolle tästä

Työnantajaimago

Kasvubuustin Imago-yrityspalveluohjelman palvelut ovat suunnattu pk-yrityksille, jotka haluavat hyödyntää hyvää työnantajaimagoa kilpailutekijänä rekrytoinneissaan. Palveluja on tarjolla niin hyvän työnantajuuden osa-alueiden kehittämiseen, työnantajakuvan rakentamiseen kuin siitä viestimiseen osaajamarkkinoilla. Teemassa on mahdollista hyödyntää myös muuta asiantuntijakonsultointia, valmennusta ja verkostoitumistilaisuuksia.
 
Ohjelma on rakennettu yhteistyössä Työelämän tutkimuskeskuksen ja Pirkanmaan Yrittäjien kanssa. Ohjelmassa teemme myös yhteistyötä Työ- ja elinkeinoministeriön Talent Boost -ohjelman sekä Työvoiman liikkuvuus Euroopassa (ESR)-hankkeen kanssa, joissa tavoitteena on houkutella pirkanmaalaisiin yrityksiin kansainvälisiä osaajia ja kouluttaa heitä tarpeen mukaan sekä rakentaa kansainvälisiä työyhteisöjä. Tuloksia voidaan hyödyntää myös KEHA-keskuksen Työmarkkinatorin kehitystyön tukena.
 
Tämän kyselyn tavoitteena on herättää ajatuksia yrityksenne työnantajuuden nykytilasta ja työnantajaimagoon liittyvistä kehittämiskohteista. Kyselyn avulla voit pohtia yrityksesi työnantajuuden nykytilaa ja se auttaa tunnistamaan mahdolliset kehittämiskohteet. Vastausten avulla kehitämme myös teemaan sopivia yrityspalveluja.

Siirry kyselyyn

Tietosuojaseloste