Ladataan Tapahtumat

Yrittäjyysbuusti 2.0 Kick-Off

« Kaikki tapahtumat

25.4. klo 15:0018:00

Buustia yrittäjyyteen Tullikamarin Klubilta

Yrittäjyysbuusti 2.0. Kick-Off -tapahtuman mainoskuva

Yrittäjyysbuusti 2.0 on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja uusille yrittäjille.

Osallistumalla 25.4. klo 15-18 Tampereen Tullikamarin Klubilla järjestettävään Yrittäjyysbuustin 2.0 Kick-Offiin kuulet suuren suosion saavuttaneen Yrittäjyysbuusti -palvelun toisesta osasta. Maksuton palvelu on tällä kertaa suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneiden lisäksi myös uusille yrittäjille.

Tilaisuudessa tutustutaan yrittäjyyden inspiroivaan maailmaan Arman Alizadin ja paikallisyrittäjien puheenvuorojen kautta. Kukkakauppa Opuntian Jussi ja Elina Koski kertovat, kuinka insinöörin ja floristimestari-kuvataiteilijan osaaminen yhdistyy kukkakaupassa. Maailmalla kiinnostusta herättävän Layette-äitiysapplikaation tarina kuullaan yrittäjä Sini Havukaiselta ja urbaanin Tullin Saunan lämpöä tilaisuuteen tuo yrittäjä Ville Virkki.

Paikka: Tullikamarin Klubi, Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere.

Ohjelma

15.00 Tervetuloa Yrittäjyysbuusti 2.0 Kick-Offiin

Ovet ovat avoinna klo 14.45 alkaen. Saavuthan ajoissa paikalle.

Kick-Offin avaa Pirkanmaan TE-palveluiden Irene Impiö.

15.10 Arman Alizad

Miten löytää oma juttunsa, sekä maailmasta, työnteosta että yrittäjyydestä? Tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana sekä televisiojuontajana tunnettu Arman on omien unelmiensa toteuttaja!

16.10 Tullin Sauna

Suomen urbaaneimman saunan tarinan kertoo yrittäjä Ville Virkki.

16.45 Kukkakauppa Opuntia

Opuntia on floristimestari-kuvataiteilija Elinan ja insinööri Jussi Kosken yhteinen projekti, joka painottuu kaktuksiin ja kokedamoihin. Miten kaikki alkoi?

17.10 Layette

Suomalainen äitiysapplikaatio tuo maailman parasta neuvolatietoa suoraan puhelimeen. Miten Sini Havukainen päätyi kätilön ammatista kahden yrityksen toimitusjohtajaksi?

18.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta. Ole nopea, sillä maksuttomaan tilaisuuteen on tarjolla vain rajallinen määrä osallistumispaikkoja. Tilaisuus on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja uusille yrittäjille.

Ilmoittautuminen

Tiedot

Päivämäärä:
25.4.
Aika:
15:00 — 18:00

Järjestäjä

Pirkanmaan TE-palvelut, Kasvubuusti

Tapahtumapaikka

Tullikamarin Klubi
Tullikamarin aukio 2
Tampere, Pirkanmaa 33100 Finland
+ Google Map