Ladataan Tapahtumat

RecruIT Tampere – ICT-alan rekrytointitilaisuuksia

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

12.4.2018 klo 09:0018:00

Ilmoittautuminen jo yhdettätoista kertaa järjestettävään RecruIT Tampere -tapahtumaan on alkanut. ICT-alan yrityksiä ja osaajia yhteen saattava tapahtuma järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä kokonaisuutena. Yritysovet avataan rekrytointeja tukeviin kohtaamisiin torstaina 12.4.2018 klo 9.00-18.00 välisenä aikana järjestettävässä rekrytointipäivässä.

Rekrytointitilaisuudet osana päivää järjestetään avointen ovien -mallin mukaisesti yrityksen omissa toimitiloissa. Omaan tilaisuuteen voi sisällyttää esimerkiksi osaajien pikahaastattelut, tutustumisen toimitiloihin, avointen työtehtävien esittelyt ja työyhteisön terveiset. Osaajan kohtaaminen omia toimitiloja hyödyntäen antaa mahdollisuuden nopeampaan työllistämiseen ja työsuhteen solmimiseen.  RecruIT Tampereen rekrytointitilaisuudet liikuttavat aktiivisia, motivoituneita ja aidosti yrityksestänne kiinnostuneita osaajia!

Lue lisätietoja maksuttomastasta rekrytointipäivästä, suunnittele oma rekrytointitilaisuus ja ilmoita yrityksesi mukaan torstaihin 29.3.2018 mennessä. Tutustu myös keskiviikkona 11.4.2018 järjestettäviin etkoihin

Lisätiedot ja ilmoittautuminen http://bit.ly/RecruIT2018
RecruIT Tampereen verkkosivut: www.recruit-tampere.fi

RecruIT Tampereen toteutumisesta vastaa Pirkanmaan TE-toimisto yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen Piiru-hankkeen, Euroopan globalisaatiorahaston ja EURES Suomen kanssa. Tapahtuman osarahoittajana on Euroopan Sosiaalirahasto.

Tiedot

Päivämäärä:
12.4.2018
Aika:
09:00 — 18:00
Kotisivu:
www.recruit-tampere.fi

Tapahtumapaikka

Tampere
Tampere, Pirkanmaa Suomi + Google Map