Ladataan Tapahtumat

Buustia yrittäjyyteen!

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

9.3.2018 klo 10:0012:00

Buustia yrittäjyyteen -infotilaisuus on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä. Tilaisuuden aikana tapaat Yrittäjyysbuusti-palvelun yrittäjyysasiantuntijoita ja saat mahdollisuuden haastaa heitä omien yrittäjyyskysymystesi aiheissa. Samalla saat tietoa myös starttirahasta.

Osallistu Buustia yrittäjyyteen -infotilaisuuteen perjantaina 9.3.2018 klo 10.00 alkaen.

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere, esittelytila Satiini, 1. kerros.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Mikä ihmeen Yrittäjyysbuusti?

Yrittäjyysbuusti on maksuton palvelu jota voit käyttää kun yrittäjyys kiehtoo ja kiinnostaa sinua tavalla tai toisella. Yrityksen perustamisen lisäksi sen tuloksena voi syntyä myös uudenlaisia yrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden miettiä omaa yrittäjyyspotentiaalia sitoutumatta yritystoimintaan välittömästi.

Yrittäjyysbuusti on tarkoitettu kaikille Pirkanmaan alueen työnhakijoille, mutta myös työsuhteessa oleville yrittäjyydestä kiinnostuneille henkilöille sekä sivutoimisesta päätoimiseksi aikoville yrittäjille. Palvelun piiriin pääsee noin 400 henkilöä toukokuun 2018 loppuun mennessä. Yrittäjyysbuustissa voit valita 15 palvelutuottajan joukosta omaan tilanteeseesi sopivimman kumppanin. Aloituspaikkoja on tarjolla rajallinen määrä, joten ole nopea.

Yrittäjyysbuusti on osa Pirkanmaan Kasvubuustia. Pirkanmaan Kasvubuusti on osa hallituksen Työnvälityksen kärkihankkeen Kasvuyritysten työllisyysohjelmaa, jossa pilotoidaan uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Pilotointi on osa maakunnan kasvupalvelujen valmistelua. Hanketta rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö.

Tiedot

Päivämäärä:
9.3.2018
Aika:
10:00 — 12:00
Kotisivu:
http://bit.ly/2ECEej1

Tapahtumapaikka

Pirkanmaan TE-toimisto
Pellavatehtaankatu 25
Tampere, 33100 Suomi
+ Google Map