Kyselykartoitukset

Työnantajaimago

Kasvubuustin Imago-yrityspalveluohjelman palvelut ovat suunnattu pk-yrityksille, jotka haluavat hyödyntää hyvää työnantajaimagoa kilpailutekijänä rekrytoinneissaan. Palveluja on tarjolla niin hyvän työnantajuuden osa-alueiden kehittämiseen, työnantajakuvan rakentamiseen kuin siitä viestimiseen osaajamarkkinoilla. Teemassa on mahdollista hyödyntää myös muuta asiantuntijakonsultointia, valmennusta ja verkostoitumistilaisuuksia.
 
Ohjelma on rakennettu yhteistyössä Työelämän tutkimuskeskuksen ja Pirkanmaan Yrittäjien kanssa. Ohjelmassa teemme myös yhteistyötä Työ- ja elinkeinoministeriön Talent Boost -ohjelman sekä Työvoiman liikkuvuus Euroopassa (ESR)-hankkeen kanssa, joissa tavoitteena on houkutella pirkanmaalaisiin yrityksiin kansainvälisiä osaajia ja kouluttaa heitä tarpeen mukaan sekä rakentaa kansainvälisiä työyhteisöjä. Tuloksia voidaan hyödyntää myös KEHA-keskuksen Työmarkkinatorin kehitystyön tukena.
 
Tämän kyselyn tavoitteena on herättää ajatuksia yrityksenne työnantajuuden nykytilasta ja työnantajaimagoon liittyvistä kehittämiskohteista. Kyselyn avulla voit pohtia yrityksesi työnantajuuden nykytilaa ja se auttaa tunnistamaan mahdolliset kehittämiskohteet. Vastausten avulla kehitämme myös teemaan sopivia yrityspalveluja.

Siirry kyselyyn

Tietosuojaseloste