Kasvubuusti yrityksille

Hyppää Kasvubuustiin!

Onko sinun yrityksesi tulevaisuuden kasvaja? Mistä lähteä liikkeelle? Riittävätkö rahkeet? Mitä tarvitsen? Onko rahoitusta saatavilla? Tarvitsenko ulkopuolista apua?

Kasvubuustin tarkoituksena on antaa juuri sinun yrityksellesi sopivaa tukea kasvuun – olipa kyse liiketoiminnan kehittämisestä, rekrytoinneista, työntekijöiden osaamisen kehittämisestä, markkinointiponnistuksista tai kansainvälistymisen valmistelusta. Tässä kaikessa sinua auttavat yritysasiantuntijat. Kasvubuustissa saat yrityksellesi oman asiantuntijan, joka etsii yrityspalveluverkoston avulla yrityksellesi sopivat palvelut ja jonka kanssa yhdessä laadit yrityksesi kasvustrategian.

Kokeneet yritysasiantuntijat tuntevat yrityspalvelukentän ja yrityksen erilaisiin kehittämisen tarpeisiin suunnatut palvelut. Tarpeen mukaan käytettävissäsi ovat esimerkiksi TE-toimiston rekrytoinnin ja osaamisen kehittämisen palvelut, ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut sekä yritysten verkostoitumista edistävät palvelut.

Yritysasiantuntijoiden joukosta löydät vankkaa kokemusta mm. liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisestä, rekrytoinnista kotimaassa ja ulkomailla, muutostilanteista, omistajanvaihdostilanteista, yritysten verkottamisesta, nuorten yritysten haasteista ja kasvuyritysten tunnistamisesta. Laaja-alainen toimialatuntemus kattaa erityisesti ICT-alan, metalli- ja koneenrakennusteollisuuden, kuljetus- ja logistiikka-alan, energiasektorin, biotalouden, elintarviketeollisuuden ja matkailun.

“Olemme buustaajasi ja kumppanisi koko verkostomme voimin.”

Aloita tekemällä kehittämiskartoitus ›