Kasvubuusti yrityksille

Hyppää Kasvubuustiin!

Onko sinun yrityksesi tulevaisuuden kasvaja? Mistä lähteä liikkeelle? Riittävätkö rahkeet? Mitä tarvitsen? Onko rahoitusta saatavilla? Tarvitsenko ulkopuolista apua?

Kasvubuustin tarkoituksena on antaa juuri sinun yrityksellesi sopivaa tukea kasvuun – olipa kyse liiketoiminnan kehittämisestä, rekrytoinneista, työntekijöiden osaamisen kehittämisestä, markkinointiponnistuksista tai kansainvälistymisen valmistelusta. Tässä auttavat kasvuagentit. Saat yrityksellesi oman kasvuagentin, joka etsii yrityspalveluverkoston avulla sopivat palvelut juuri sinun yrityksellesi ja jonka kanssa yhdessä teet yrityksesi kasvustrategian.

Kasvuagentit ovat kokeneita yritysasiantuntijoita, he tuntevat yrityspalvelukentän ja palvelut yrityksen erilaisiin kehittämisen tarpeisiin. Tarpeen mukaan käytettävissäsi on esimerkiksi TE-toimiston rekrytoinnin ja osaamisen kehittämisen palvelut, ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut sekä yritysten verkostoitumista edistävät palvelut.

Kasvuagenttien joukossa on vankkaa kokemusta mm. liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisestä, rekrytoinnista kotimaassa ja ulkomailla, muutostilanteista, omistajanvaihdostilanteista, yritysten verkottamisesta, nuorten yritysten haasteista ja kasvuyritysten tunnistamisesta. Toimialatuntemusta löytyy laajasti, erityisesti ICT-alalta, metalli- ja koneenrakennusteollisuudesta, kuljetus- ja logistiikka-alalta, energiasektorilta, biotaloudesta, elintarviketeollisuudesta ja matkailusta.

“Olemme buustaajasi ja kumppanisi koko verkostomme voimin.”

Aloita tekemällä kehittämiskartoitus ›