Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK) HiOMO

Olet lämpimästi tervetullut HiOMOn Yrittäjyysbuustiin Tampereen Aikuiskoulutuskeskukseen (TAKK). Tarjoamme sinulle sparrausta, osaamista ja verkostoja. Rinnallesi saat HiOMOn innostavat valmentajat.
Palvelumme rakentuu kolmesta peruselementistä: henkilökohtaisesta coachauksesta, verkkoHiOMOsta ja valmentajavetoisista ryhmätapaamisista. Hyödynnämme Yrittäjyysbuusti-palvelun tuottamisessa myös laajoja verkostojamme.

Coachaus

Ensimmäisessä coachaustapaamisessa kartoitamme lähtötilanteesi. Selvitämme tavoitteesi yrittäjyyden suhteen ja pohdimme yhdessä erilaisia vaihtoehtoja käynnistää liiketoiminta. Autamme sinua tuotteistamaan osaamisesi ja pohtimaan myytävää tuotetta tai palvelua.
Tämän jälkeen voit joko jatkaa yrittäjyyspolulla tai tutustua TAKKin monipuolisiin koulutusvaihtoehtoihin.

VerkkoHiOMO tai Pikastartti yrittäjäksi

Mikäli lähdet syventämään yrittäjyysosaamistasi, liitämme sinut mukaan digitaaliseen oppimisympäristöömme, verkkoHiOMOon. Tai jos aikatauluusi sopii, voit valita tehokkaan Pikastartti yrittäjäksi -iltakurssin. Molemmat vaihtoehdot antavat sinulle valmiuksia starttirahan hakemiseen.

Ryhmätapaamiset

HiOMO on aloittavien ja toimivien yrittäjien yhteisö. Tarjoamme sinulle turvallisen ja innostavan ympäristön yrittäjyyden ensiaskelissa. Sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjyyttä suunnittelevien henkilöiden kanssa. Ja jos lähdet yrittäjäksi, voit jatkaa yritystoimintasi kehittämistä tutkintotavoitteisissa yrittäjävalmennuksissamme.

Lue lisää HiOMOn Yrittäjyysbuustista ja muista koulutuksistamme:
http://www.takk.fi/koulutus/yrittaejyys/pirkanmaan_yrittaejyysbuusti.html