Tamora Oy

Tervetuloa mukaan Yrittäjyysklubiin!

Me uskomme yhdessä tekemiseen ja verkostojen voimaan. Sen vuoksi myös Yrittäjyysklubi on sosiaalisesti, yhteisöllisesti ja verkostomaisesti, niin fyysisessä kuin digitaalisessa maailmassa toimiva yhteisö.

 1. Kuukausittaisissa klubitapaamisissa rakennamme juuri Sinun yrittäjäpolkuasi. Yhdessä klubiemännän, teeman asiantuntijan ja muiden klubilaisten kanssa. Yrittäjyysklubissa klubitapaamisia on kerran kuussa. Yrittäjyysklubin aktiivijäsenyys kestää kaksi kuukautta, ja tälle jaksolle mahtuu kolme klubia, joiden teemat ovat:
   1. Uusi työ syntyy intohimojen ympärille
   2. Digiloikka ja osaamisen tuotteistus
   3. Yrittäjyyden monet kasvot

  Jokaisen Yrittäjyysklubilaisen matkalle osuu siis yksi tapaaminen jokaisesta kolmesta teemasta. Voit tulla mukaan missä vaiheessa tahansa, sillä klubitapaamisista on jokaisesta teemasta useampi.

  Tapaamisissa asiantuntijamme jakavat omaa tietoaan ja kokemuksiaan yrittäjyydestä, sekä innostavat uuden työn maailmaan. Ajatusten herättelyn jälkeen peilaamme teemaa vuorovaikutteisesti, yhdessä, toisia sparraten. Tapaamisten yhteydessä on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen sparraustuokioon.

 2. Digitaalisessa yhteisössä pääset vaikka joka päivä verkostoitumaan ja jakamaan tieto klubilaisten kesken. Myös me olemme siellä mukana. Avoinna joka päivä, koska vain.
 3. Parviälyttämössä pääset pöllyttämään omaa yritysidean aihiotasi tai haastettasi. Se voi olla jo valmis kehys tai pieni idean sirpale. 14 päivän ajan asiantuntijajoukkomme kiihdyttää sitä ja paluupostina saat lähettämäsi idean parviälytettynä.

 

Millaista klubissa on? Hauskaa, innostavaa, rentoa ja rohkaisevaa. Katso myös Tompan video, niin saat esimakua.

Emme arvioi taitojasi tai valmiuttasi yrittäjyyteen, vaan Sinä tulet sellaisena kuin olet, ja katsot olisiko klubijäsenyydessä jotain sinulle. Sinulla ei myöskään tarvitse vielä olla omaa yritysideaa.

Haet ehkä verkostoja, uusia ajatuksia tai kirkkaampaa suuntaa? Tarjoamme niiden lisäksi hauskoja tyyppejä, innostusta ja inspiroivia tarinoita. Näin alkajaisiksi.

Lue lisää!

http://tamora.fi/