iSearch Group Oy

Oman Yrittäjyyden kokemusten kautta ja uravalmennusten sekä henkilövalintojen huippuammattilaisina – iSearch Group Oy:n rento ja räväkkä miehistö antaa parhaat lähtökohdat juuri sinulle oman osaamisesi tuotteistamiselle ja myymiselle. Siitä kun yrittämisessä on paljolti kysymys. Asiantuntijamme ovat itse yrittäjiä, perustaneet useita yrityksiä ja näin tuntevat aloittavan yrittäjän haasteet sekä neuvovat kokemustensa kautta miten haasteista selvitään ja miten yrittämisestä voi tulla myös upea elämäntapa.

Autamme henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti oman yritysideasi viemisessä kohti mahdollisen yrittäjyyden aloittamista. Tapaamiset voimme järjestää kanssasi vaivattomasti oman aikataulusi mukaan Tampereen keskustassa sijaitsevalla viihtyisällä toimistollamme (tai etäyhteydellä omalta sohvaltasi käsin).

Meillä on erittäin vahvaa kokemusta ja näyttöjä sosiaalisen median hyödyntämisestä verkostoitumisen, markkinoinnin ja myynnin osalta. Aloittavalle yrittäjälle on tärkeää näkyä paljon mutta samalla kustannustehokkaasti. Etsitään keinoja markkinoida omaa osaamistasi fiksusti. Käy vaikka katsomassa meitä malliksi Twitterissä @iSearchGroupOy profiilista.

Olemme ylpeitä omasta asiakastyytyväisyydestämme, sen voi aloittava yritys ottaa kilpailuvaltikseen. Avaamme omien esimerkkien kautta ideoita miten voit olla tässä muita parempi.

Keskitymme tarpeittesi mukaan juuri niihin asioihin, jotka sinua askarruttavat yrittämisen aloittamisessa.

Meiltä voit kysyä lisää koska tahansa – olemme valmiita auttamaan sinua yrittäjyyden askeleissasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tai ilmoittaudu heti niin aloitetaan !

Ville Mäkinen
ville.makinen@isearch.fi
0500 825 804
www.isearch.fi