ID Mahlakaarto Oy

Löydä yrittäjäidentiteettisi –palvelu vastaa aloittavan yrittäjän kysymyksiin omista voimavaroista, osaamisesta ja rohkeudesta yrittäjyyden kynnyksellä.

Palvelun avulla rakennat ymmärrystä:

  • Mitkä ovat sinun henkilökohtaiset, yrittäjyyttä tukeva voimavarat ja työelämäkokemukset sekä miten otat ne käyttöön.
  • Miten oma vuorovaikutustapasi tukee yritysideaasi.
  • Mitkä työelämässä hankkimasi taidot ovat eduksi yrittäjyydessä sekä
  • Miten kehittää omaa ammatillista identiteettiä kohti menestyksekästä yrittäjyyttä.

Palvelu koostuu verkossa tehtävästä itsearvioinnista, pienryhmän oivalluspäivästä sekä henkilökohtaisesta ohjauksesta kohti yrittäjyyttä. Prosessin aikana teet työidentiteetti- ja arkkityyppianalyysin, tiedostat, koet ja jaat yhdessä oivalluksesi. Saat sparrausta, tukea ja innostumista ammattilaisten tuella sekä palautetta vertaisryhmältä. Arvioit arvomaailmaasi sekä osaamistasi. Pääset rakentamaan yrittäjäprofiiliasi kohti liiketoimintaunelmaasi.

Palvelu perustuu tutkittuun tietoon ja todennetusti vaikuttaviin menetelmiin työidentiteettilähtöisestä ammatillisesta kehittymisestä.

Kevään ensimmäiset ryhmäpäivät (7.2., 7.3., lisää tulossa) nyt verkossa buukattavissa osoitteessa https://bookwhen.com/growthsetters  Mikä näistä olisi sinulle sopivin startti kohti omannäköistä yritystarinaa? Laita viestiä meille suoraan tai em. buukkauslinkin kautta.

Ohjaajinasi toimiva Salme Mahlakaarto, ID Mahlakaarto Oy ja Outi Ihanainen-Rokio, Growthsetters Oy. Missionamme on rakentaa ihmislähtöistä työelämää, jossa jokainen on merkityksellinen ja tärkeä. Haluamme luoda merkityksellisiä kohtaamisia, jotta sinä pääset oivaltamaan ja löytämään oman tarinasi myös yrittäjänä. Lisää meistä ja Löydä yrittäjäidentiteettisi –palvelusta verkkosivuillamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

https://www.mahlakaarto.fi/