Ensimetri

Turvallista, henkilökohtaista ja luotettavaa yritysneuvontaa jo vuodesta 1993.

Uusyrityskeskus Ensimetrin asiantuntemuksella ja neuvonnalla on perustettu talousalueellemme yli 15 000 yritystä. Ensimetri tarjoaa neuvontapalveluja seuraavilla paikkakunnilla: Tampere, Hervanta, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Pirkkala, Ylöjärvi, Akaa, Valkeakoski, Urjala, Ikaalinen ja Hämeenkyrö. Ensimetrin 10 hengen yritysneuvojatiimin lisäksi palveluksessasi on maksutta n.150 henkilöä käsittävä yritystoiminnan eri osa-alueiden asiantuntijaverkosto. Uusyrityskeskus Ensimetrin laatusertifioidut neuvontapalvelut ovat 25 toimintavuoden aikana auttaneet alkuun kestävää ja kannattavaa yritystoimintaa. Yli 80 % neuvonnan kautta perustetuista yrityksistä on toiminnassa vielä 5 vuoden jälkeen.

Palvelupakettimme ovat:

  • Yritysidean kehittäminen – miten, kuinka ja mitä teen?
  • Franchising-yrittäjyys – valmiilla yritysidealla yrittäjäksi
  • Kimppayrittäjyys – yhdessä yrittäen eteenpäin
  • Yrityskauppa ja omistajanvaihdos – nopeasti mukaan toimivaan liiketoimintaan,
  • Sivutoiminen yrittäjyys, laskutuspalvelut, osuuskunta ja freelancertoiminta – työkalut työllistymiseen
  • Sivutoimisen yritystoiminnan muutos päätoimiseksi yritykseksi – uskallanko ja mitä tulee tietää päätoimisesta yrittäjyydestä

Jokaiseen aihealueeseen sisältyy henkilökohtaiset tapaamiset yritysneuvojan kanssa, materiaali, tarvittavat maksuttomat tapaamiset eri yritystoiminnan asiantuntijoiden kanssa ja mahdollisuus 3 tunnin pienryhmävalmennukseen.

Uusyrityskeskus Ensimetri asiakkaan kumppanina:

Nopea ensikontakti, henkilökohtainen neuvonta, yrityskontaktit, laaja asiantuntijaverkosto

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

http://www.ensimetri.fi/