Cimson Koulutuspalvelut

Cimson Koulutuspalvelujen Yrittäjyysbuusti –paketti kannattaa valita, kun haluat aitoja, käytännönläheisiä neuvoja ja perusteellista tietopakettia siitä, mitä aloittavan yrittäjän pitäisi tietää.

Palvelu alkaa henkilökohtaisessa ohjauksessa kasvokkain, jolloin käsitellään asioita, jotka sinua tällä hetkellä yrittämisessä mietityttävät. Jatkossa ohjaustapaamisissa työstetään liiketoimintasuunnitelmaa sekä laskelmia. Tapaamisia on tarpeen mukaan, vähintään kuitenkin viisi tapaamista kahden kuukauden aikana. Tapaaminen onnistuu joustavasti myös Skypen, puhelimen tai videoyhteyden avulla verkossa.

Saat paketissa hyödyn irti täysimittaisesta yrittäjäkurssista. Valmennus sisältää noin 10 tuntia asiantuntijoiden tekemiä opasvideoita aloittavalle yrittäjälle. Linkit, vinkit, laskurit ja ohjaus täydentävät videoiden antia. Liiketoimintasuunnitelmaa ei tarvitse luoda tyhjästä, vaan se rakentuu pala palalta tehokkaan työkalun avulla. Yrittäjyysbuustin valmentaja kommentoi suunnitelmaa myös verkossa ja sinä voit käydä myös verkkokeskustelua valmentajan kanssa. Redin laskurit auttavat varmistamaan alusta alkaen yrityksen kannattavuutta. Redistä saat todistuksen, joka on soveltunut myös starttirahan hakemiseen (edellytys yrittäjävalmennuksen suorittamisesta).

Tapaamisissa verkostoidutaan muiden yrittäjyyttä suunnittelevien kanssa tarpeen ja kysynnän mukaan. Samalla osallistujat saavat tietoiskuja yrittäjyyteen liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Cimson Koulutuspalvelut on valtakunnallinen ja kotimainen uraohjaukseen, osaamisen kehittämiseen ja yritysvalmennukseen erikoistunut yritys. Vahvuuksiamme on pitkä ja vakiintunut toimintahistoria vuodesta 1990 alkaen. Aloittavia yrittäjiä olemme valmentaneet ja kouluttaneet vuodesta 1992.

Olemme tottuneet palvelemaan monenlaisia aloittavia yrittäjiä 25 yrittäjävalmennusvuoden aikana. Olemme auttaneet myös ns. kevytyrittäjyyttä suunnittelevia tai osuuskuntaan liittymistä harkitsevia ja järjestäneet myös useita osuuskuntakoulutuksia.

Yrittäjyyteen liittyviä palveluita meiltä hankkivat TE-toimistot/ELY-keskukset, Uusyrittäjäkeskukset, kunnat ja yksityishenkilöt yrittäjäkurssi.fi –sivuston kautta. Tyypillinen asiakas on toiminimeä suunnitteleva henkilö mutta lisääntyvissä määrin myös kevytyrittäjyyttä harkitsevat. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista, räätälöityä ja luotettavaa palvelua.

Palvelussamme korostuvat asiantuntemus, kokemus, luotettavuus, kokonaisvaltaisuus ja yksilöllisyys.

Katso YrittäjäRedin esittelyvideo

Cimson Koulutuspalvelujen kotisivut

Palveluun voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostin osoitteeseen yrittajyysbuusti@cimson.fi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Päivi Ristolainen
050 571 7625