Tuija Marnela

tuija.marnela@te-toimisto.fi

0295 036 201

Tuija Marnelalla on pitkä kokemus yritysten kehittämisen parista. Erilaiset projektit sekä henkilöstön että johdon osaamisen kehittämisestä ovat tuttuja vuosien varrelta. Tällä hetkellä Tuija toimii Kasvubuustin projektipäällikkönä vastaten taustahallinnosta, viestinnästä, tapahtumista ja monista muista käytännön asioista.

Vahvuutesi Kasvuagenttina?

Tunnen hyvin pirkanmaalaisen ja valtakunnallisen yrityspalvelukentän. Omien palveluidemme lisäksi myös kumppaneiden palvelut ja etenkin henkilöt niiden takana ovat tuttuja. Verkostoituminen muiden yrityspalvelijoiden kanssa on aina ollut etusijalla työssäni. Toimivalla verkostolla saamme aikaan parasta palvelua ja hyötyä pirkanmaalaisille yrityksille.

Minkälaisten yritysten kanssa olet tehnyt yhteistyötä?

Olen työskennellyt monenlaisten pk-yritysten kanssa. Liiketoiminnan ja siihen liittyvän osaamisen kehittäminen on hyvin samanlaista toimialasta riippumatta.  Viime vuosina olen tehnyt yhteistyötä erityisesti uusien yritysten parissa, joten startup-vaiheen yritysten haasteet ja mahdollisuudet ovat tuttuja.

Millainen on tulevaisuuden kasvuyritys?

Kasvuhalun ja –kyvyn lisäksi myös yritykset tarvitset toimivia, luotettavia ja innostavia verkostoja, niin toisista yrityksistä kuin asiantuntijoistakin. Esimerkiksi kasvun suunnittelua kannattaa tehdä ulkopuolisen asiantuntijan avulla. Näitä mahdollisuuksia ja yhteyksiä me kasvuagentit tunnemme.


← Kaikki agentit