Jari Hintsanen

jari.hintsanen@te-toimisto.fi

0295 045 692

Jarilla on usean vuoden kokemus TE-toimiston työnantaja- ja yrityspalveluista, sitä ennen yli 10 vuoden kokemus pk-yrityksissä ICT-toimialalta.

Vahvuutesi Kasvuagenttina?

Analyyttinen lähestymistapa kokonaisuuden hahmottamiseksi, omien ja kumppaneiden palveluiden tuntemus.

Minkälaisten yritysten kanssa olet tehnyt yhteistyötä?

Kasvuhaluiset pienet ja keskisuuret yritykset toimialasta riippumatta. Pienyrittäjien uusien ideoiden sparraus (=innovaatioiden kaupallistaminen).

Millainen on mielestäsi tulevaisuuden kasvuyritys? Mitä tarvitaan?

Kasvuyritys haastaa oman toimialansa rutinoituneet ja vakiintuneet toimijat. Tietynlainen, hallittu riskinotto kuuluu kasvuyrittäjyyteen – usein kasvu vaatii poistumista omalta mukavuusalueelta. Tästä seuraa, että kasvuhalun lisäksi tulee olla sekä taloudellinen että henkinen kyky kasvaa, selkeitä tavoitteita unohtamatta. On myös varmistettava riittävällä tasolla toiminnan laatu ja asiakastyytyväisyys (tavoitteena jopa asiakkaan odotusten ylittäminen), jotta kasvu onnistuu myös tulevaisuudessa. Kuulostaako haastavalta? Kyllä, sitä kasvun tie on, mutta tällä tiellä ei tarvitse olla yksin. Meillä kasvuagenteilla on moninaiset verkostot, joista saa apua ja tukea kasvun suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kysy rohkeasti!


← Kaikki agentit