Pirkanmaan sote-yrityksille tarjotaan monipuolisia työkaluja kehittämiseen

Soteuttamo-tilaisuus avasi mahdollisuuksia ja uusia palveluja sote-yrityksille

Pirkanmaan Soteuttamo-tilaisuudessa 22.10. yli 100 osallistujaa halusi kuulla sote-kentän uusista mahdollisuuksista sekä verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Tilaisuus oli suunnattu erityisesti kehittymishaluisille sote-alan yrityksille ja järjestöille. Pääosassa olivat sote-uudistuksen yrityksille avautuvat uudet liiketoimintamahdollisuudet.

Päivän aikana kuultiin hyviä esimerkkejä yrityksistä ja järjestöistä, jotka ovat yrityspalvelujen avulla virittäneet osaamistaan ja yritys­toimin­taansa uudelle tasolle. Tärkeimpänä antina Soteuttamosta jäi käteen alan toimijoiden kiinnostus kehittää toimintaansa vastaamaan tulevaisuuden asiakastarpeita sekä halu muodostaa uusia verkostomaisia toimintatapoja.

Soteuttamo-tilaisuudessa myös startattiin Kasvubuustin koordinoima uudenlainen Pirkanmaan SOTE-yrityspalvelu­ohjelma.

Sote-yrityksille tarjotaan laaja kattaus julkisia ja yksityisiä yrityspalveluja kasvun ja kehityksen buustaukseen

Pirkanmaan SOTE-yrityspalveluohjelma on täydessä vauhdissa. Ensimmäiseen Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan yhteiseen SOTE-Kiihdyttämöön haki yli neljäkymmentä toimijaa ja näillä hetkillä tuomaristo pohtii kuumeisesti hakijoista kymmenen osallistujan valintaa. Kokonaisuudessaan yrityspalveluohjelman tavoitteena on sote-alan yritysten liiketoimintaedellytysten vahvistamisen lisäksi tuottaa myös toimintamalleja maakunnan kasvupalvelujen käyttöön, Soteuttamo & Kiihdyttämö -konseptit mukaan lukien.

Liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun tueksi on tarjolla sparrausta, asiantuntijapalveluja, rahoitusta, tukea osaamisen kehittämiseen ja rekrytointeihin sekä verkostoitumiseen. Lähtökohtana on halu kehittää yrityksen toimintaa vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Seuraa Kasvubuustin some-kanavia, niin saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja palveluista!

Kysy lisätietoja:

Mia Häkkinen
Projektipäällikkö, asiantuntija
mia.hakkinen(at)te-toimisto.fi
0295 036 078

Harri Katajisto
Projektipäällikkö, asiantuntija
harri.katajisto(at)te-toimisto.fi
0295 036 718