JTH-Service Oy sai nopean avun Kasvubuustista

JTH-Service Oy toimii Pälkäneellä ja valmistaa erilaisia muotokappaleita teollisuudelle, sekä huoltaa ja korjaa kylmälaitteita. Yritys työllistää tällä hetkellä kuusi henkilöä ja on vahvasti kasvamassa tuotekehityksen ja toiminnan tehostamisen kautta. Kasvua haetaan mahdollisesti myös viennistä.

Kasvubuusti-hankkeeseen yritys lähti viime syksynä TE-toimiston yritysasiantuntijan Risto Rantalan aloitteesta.
– Olin laatinut yrityksen kehittämiskartoituksen, jonka johdosta Rantala soitteli jo samana päivänä, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tomi Hämäläinen.
– Koska selvitettäviä asioita oli paljon, sovimme samalla yrityskäynnistä. Rantalan kanssa keskustellessa avautui koko yrityspalvelujen kirjo ja päätimme heti teettää analyysin yrityksen nykytilasta ja kehittämistarpeista. Löysin hänen neuvostaan erinomaisen konsultin, jonka kanssa jatkoimme vielä asioiden työstämistä. Ulkopuolisen asiantuntijan käyttö oli todella tärkeää. Suosittelen, Hämäläinen tuumaa.

– Kasvuagentin rooli tässäkin yrityscasessa oli toimia sparraajana ja ohjata asiakasta eteenpäin yhdessä sovitulla yrityksen kasvupolulla. Tämä yritys oli vielä todella hyvin valmistautunut ja tietoinen omista tarpeistaan. Yhdessä tekeminen ja asioiden hoito suunnitelmallisesti auttaa yritystä menestymään jatkossakin, toteaa Rantala lopuksi.

Lisätietoa Kasvubuustista: www.kasvubuusti.fi

Yrityksen kotisivut: www.jth.fi

Risto Rantala
kasvuagentti

etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi