A5 Group Oy haluaa pakkausalan huipulle – kasvuagentilta sparrausta suunnitelmiin

A5 Group Oy valmistaa puisia pakkaushäkkejä, -laatikoita ja kuljetuspukkeja Ylöjärvellä. Henkilökuntaa on nyt kahdeksan henkilöä. Yritys on vahvasti kasvuhaluinen ja on automatisoinut tuotantoaan mm. kolmen robottisolun avulla. Tarkoituksena on edelleen jatkaa tuotannon tehostamista automaatiota lisäämällä ja turvata täten nykyisten ja uusien asiakkaiden nopea ja luotettava palvelu. Yrityksen tavoitteena on vuonna 2020 olla valtakunnallisesti merkittävä pakkausalan yritys.

Kasvubuusti-hankkeeseen yritys lähti mukaan viime syksynä TE-toimiston yritysasiantuntijan Risto Rantalan aloitteesta. Tässä palvelussa kasvuagenttina toimiva Rantala sparraa yritystä ja ohjaa eteenpäin yrityksen kasvupolulla.
– Yhteistyö on jo tähän mennessä ollut antoisaa ja yhteinen sävel löytyi heti ensitapaamisessa, kertoo A5 Groupin toimitusjohtaja Jyrki Lahtinen.
– Kasvamme pian ulos niin sanotusta mikroyritysluokasta, joten nyt pitää panostaa mm. yrityksen investointeihin. Palkkaamme myös lisää väkeä ja tässäkin asiassa TE-palvelut auttoivat esittelemällä meille muutamia sopivia ehdokkaita, toteaa Lahtinen.

Lisätietoa Kasvubuustista: www.kasvubuusti.fi

Yrityksen kotisivut: http://a5.fi/

Risto Rantala
kasvuagentti
etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi