Tuntuuko rekrytointiprosessin hoitaminen työläältä?

Moni rekrytoija huutaa hiljaa mielessään automaatiota apuun rekryprosessin kiemuroissa. Yhteydenpito hakijoihin jää kiireessä helposti retuperälle. Stressiä lisää huoli siitä, mitä vastausta odottelevat hakijatkin ajattelevat.

Näihin päänsärkyihin on olemassa uusi lääke: Kokeile uutta ja jännää palvelua nimeltään TalentAdore − maksutta. Kasvubuusti-hanke tarjoaa. Pirkanmaan TE-toimisto on nimittäin sopinut yhteistyöstä TalentAdore-yrityksen kanssa.

Suomalainen vasta muutaman vuoden toiminut TalentAdore-yritys on kehittänyt pilvipalvelun, joka tarjoaa sinulle virtuaalisen rekryassistentin ja huojentavaa automaatiota. Kaikkea se ei puolestasi tee, mutta paljon kyllä. Samalla se antaa työnhakijoille fiksun kuvan teistä työnantajana.

Avainsanoja tässä palvelussa ovat moderni rekrytointi, hakijakokemus ja työnantajamielikuva. Näiden kohentamisessa apuna ovat NLP, tekoäly, automaatio ja kirjoitetun kielen analysointi. TalentAdoren referensseissä on mm. Lehto Group, Staria, Tuxera ja MPY.

Normaalisti palvelusta luonnollisesti veloitetaan, mutta nyt Kasvubuustin kautta yrityksesi voi kokeilla tätä maksutta. Haluamme olla tälläkin tavalla tukemassa digitalisaatiota, joka on Suomen hallituksen kärkihankkeita. Kasvubuustin tarjous on voimassa 31.7.2018 asti, se on viimeinen päivä ottaa palvelu käyttöön maksutta. Kokeilujakson jälkeenkin hinta on normaalihintoja edullisempi. Eikä normaalihintakaan paha ole.

Kaikkea rekrytointia ei täydy kertaheitolla siirtää TalentAdoreen, vaan voit kokeilla tätä esimerkiksi kesätyöntekijähaussa. Kun olet tehnyt ja julkaissut työpaikkailmoituksen TalentAdoressa, voit vain jakaa linkkiä eri paikoissa ja hakemukset ohjautuvat TalentAdoren sisään arvioitaviksi.

 

Miksi tämä on melkoisen sykähdyttävä apu?

  • ei enää sähköpostinäpräilyä rekryviestinnässä
  • koko hela hoito samassa: työpaikkailmoituksen laatimisesta palkkaamiseen
  • hakemukset ovat yhdessä paikassa nätisti ja niitä voi käsitellä porukalla
  • myös haastatteluaikojen varaaminen ja kalenterointi onnistuu
  • henkilökohtaisia ja automaattisia viestejä hakijoille rekrytointiprosessin etenemisestä
  • henkilökohtaista palautetta hakijoille lähes automaattisesti, tekoäly nimittäin hoitaa kirjoittamisen
  • keväällä 2018 tuleva EU-asetus tietosuojasta kuntoon: ensi kesänä sähköposti ei ole enää asetuksen mukainen rekrytyökalu.

Saadaksesi käyttäjätunnukset tai kysyäksesi lisää, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen kasvubuusti@te-toimisto.fi. Hyödynnä tarjous 31.7. mennessä. Tunnuksia ja palvelua pääsevät kokeilemaan kaikki rekryprosessiin osallistuvat henkilöt.

Kati Lammi
etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Katso myös tapahtumat: