Yrittäjyysbuusti starttasi vauhdikkaasti

Uusi Yrittäjyysbuusti-palvelu käynnistettiin KasvuStartti-tilaisuudessa 3.10. yli sadan yrittäjyydestä kiinnostuneen osallistujan voimin. Tilaisuuden tavoitteena oli esitellä yrittäjyyden eri vaihtoehtoja, jakaa erilaisia yrittäjyystarinoita sekä esitellä Yrittäjyysbuustin 15 palveluntuottajaa.

Tilaisuuden aloitti Jutta Gustafsberg kertomalla kokemuksistaan yrittäjän taipaleella, sekä ylä- että alamäistä. Jutta korosti kovaa työtä ja sinnikkyyttä, ja on itse hyvä esimerkki sisukkaasta yrittäjästä. Hän on ollut mukana monenlaisessa bisneksessä ternimaidosta lähtien, kahvi- ja vaatebisneksen kautta hyvinvointipalveluihin. Nykyisin Jutta toimii Fitfarm-yrityksessään lähinnä taustalla ja käy luennoimassa. Uudet ideat rauhoittumis- ja meditaatiopalveluista ovat johtaneet suunnittelemaan jälleen jotakin uutta. Johtajana Jutta haluaa näyttää esimerkkiä, olla tasavertainen, innostava ja empaattinen.

Omat yrittäjätarinansa ja yrityksensä menestyksen salaisuudet jakoivat myös Uhana Designin Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki, BearIt Oy:n Teemu Karhu sekä Ville Virkki Dream Hostelista. Kaikkia yrittäjiä yhdisti vahva usko omaan osaamiseen sekä uskallus tehdä asioita uudella tavalla.

Yrittäjyysbuustin 15 palveluntuottajaa esittelivät omaa yrittäjyyteen liittyvää palveluaan hissipuheiden kautta. Buustaajilta löytyy apua yrittäjyydestä kiinnostuneille henkilöille muun muassa oman osaamisen tuotteistamiseen, yrittäjäominaisuuksien kartoittamiseen, yritysmuotovaihtoehtojen miettimiseen sekä yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen. Tilaisuuden lopuksi osallistujat keskutelivat ständeillä tarkemmin buustaajien kanssa heidän tarjoamastaan palvelusta.

Tilaisuudessa oli innostunut, rento tunnelma ja osallistujat kiittivät erityisesti henkilökohtaisen yrittäjyystarinansa jakaneita puhujia. Seuraava KasvuStartti-tilaisuus yrittäjyydestä kiinnostuneille järjestetään 7.2.2018.

Katso päivän tunnelmia videon muodossa:

 

Tuija Marnela ja Tinnu Salonen