KasvuStartti-päivä oli kasvuyritysten tarinoiden juhlaa

Kasvuhakuisille yrityksille suunnattu syksyn ensimmäinen KasvuStartti-päivä järjestettiin 21.9. Teemana oli kasvu myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta. Mediapoliksessa Tampereella kuulijoita inspiroivat intohimoiset kasvuyritykset ja heidän tarinansa. Kertojina olivat Sampo Kaulanen Jounin Kaupasta, Juha Latvala Intopalo Oy:stä, Teija Toikka Lymed Oy:stä ja Harri Sjöholm Robit Oyj:stä.

Päivä oli myös oiva tilaisuus tarttua hihasta myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, jotka kertoivat miten he voivat auttaa yritystä eteenpäin kasvun polulla. Klinikoilla poiketessa oli mahdollisuus mennä jo suoraan asiaan, tukeen ja sparraukseen.

Tilaisuus sai osallistujilta erinomaisen hyvää palautetta, erityisesti yritystarinat kolahtivat ja innostivat. Tästä on hyvä jatkaa KasvuStartti-tilaisuuksia, joista seuraava uudistumista hakeville yrityksille suunnattu järjestetään 14.12.

Lisää Kasvustartti-päivän tunnelmia löydät täältä.

 

 

Tinnu Salonen ja Tuija Marnela